Ο Αντώνης παραβιάζει τη δισκογραφία σε δίσκους

Κέρκυρα για λογαριασμό του διοικητικού συμβουλίου και των μελών της elpida Τον ευχαριστώ θερμά, στην αρχή για την τεράστια στεφανιαία του καρδιά, και τον εύχομαι κάθε ευτυχία στην ιδιωτική ζωή του, μαζί με το αγαπημένο του σπίτι, και πολλές επιπλέον επιτυχίες στην καριέρα του. Έχει κάνει συναυλίες με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, συγκρίσιμα με τα julio inglesias (myconos 2014), gloria gaynor (new york & athens 2014), danny brialant (myconos 2015), zeljko joksimovic (belgrade & athens) myconos 2016).

Τα πρωταρχικά μέλη απολαμβάνουν απεριόριστη δωρεάν, γρήγορη παράδοση σε κατάλληλα gadgets, streaming βίντεο, μουσική χωρίς διαφημίσεις, αποκλειστική είσοδο στις προσφορές και επιπλέον. Πιθανόν οι πιο αγαπητοί τραγουδιστές, ο αντώνης Remos, φτάνουν στην λεμεσό για μια συγκεκριμένη νύχτα, με αγαπημένα τραγούδια και χτυπήματα που ήταν μια οργάνωση για μια πλήρη γενιά. Ο

ρεμος βανδη Remos δήλωσε: “Μαριάννα elpida vardinoyannis, θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά, και πραγματικά αισθάνομαι ότι είναι καλύτερο να έχετε αλλάξει το όνομά σας μετά από αυτό που έχετε προσφέρει.

Lt → ελληνικά → antonis remos (134 τραγούδια μεταφράστηκαν 563 φορές σε 26 γλώσσες) τα πρωταρχικά μέλη απολαμβάνουν γρήγορη και δωρεάν παράδοση, απεριόριστη ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών με εξαιρετικό βίντεο και πολλά πιο αποκλειστικά οφέλη. Οι χώροι του ξενοδοχείου διαθέτουν τέσσερα μπαρ και πολλές ιδιωτικές σουίτες, οι οποίες είναι διαθέσιμες για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη διαμονή αναψυχής. Η Χριστίνα από την Πρέβεζα, η οποία είναι πλέον υγιής και έχει ξεκινήσει τη δική της οικογένεια, είχε ζητήσει να καταγράψει μια μουσική μαζί με τον αντώνη.

Ήταν δίπλα μας και στην πλευρά των elpida “νεαροί. Με την κυκλοφορία του 1996 του αυτοβιογραφικού ντεμπούτο άλμπουμ του, ο antonis remos αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους ποπ αστέρες της γενιάς του. Ένα διπλό cd γεμάτο ξεχωριστά τραγούδια με την υπέροχη φωνή του antonis remos. Έγινε ζωντανός δίπλα σε γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Δίμητρης μιτροπάνος, ο Στέφανος Κορκολής και ο Μαίρος Τόκας.

Μόλις συμπληρώσουμε, θα βιώσουμε μια μαγική βραδιά με το Anttonis Remos στο καλύτερο δυνατόν του, ενώ θα χορέψουμε με τις πιο ζωντανές επιτυχίες του και θα τραγουδήσουμε μαζί μαζί με τις πιο έντονες μπαλάντες του. Ωστόσο, υπογραμμίζουμε ρητά ότι η συντακτική ομάδα των ελληνικών παρατηρητών δεν λαμβάνει γνώμες χρηστών. Η τελετή απονομής προήλθε από την υποστήριξη ενός δεύτερου κομματιού που καταγράφηκε το 2005 από τον antonis remos με τον Andrew, ένα άλλο elpida “παιδί.

This entry was posted in music.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *